Site Overlay

Rólunk

Személyes bemutatkozás

Elsősorban velünk találkozhat munkánk során:

Tóth Róbert

+36 30 68 00 444


Az én “LEGO”-m a lakásfelújítás… Nagyon élvezetes, konstruktív játék! Mint írástudóval, velem találkozik először a felméréskor és a költségvetés kialakítása során. (Ezért piros a számom.) A felmérések, kalkulációk, a vezetékek, gépészet, villany, kémények tartoznak hozzám. Már gyerekként apámtól vízvezetékszerelést, villanyászkodást tanultam….. Az alapokat máig használom. Ipari formatervezésből diplomáztam. A saját lakásunk kialakításakor találkoztam először a Mesterekkel és a számtalan problémával… Akkora élmény volt, hogy azóta is dolgozom velük. Magam is részt veszek a fizikai munkákban is.

Fehér István

+3630 347 9781


A kőműves munkák, a festés, a kartonépítés, a burkolatok tartoznak hozzám. Szintén apámtól tanultam a kétkezi munka szeretetét. Bár a BKV-nál felsővezetőként dolgozott, mindig talált tennivalót, barkácsolnivalót, amibe engem is bevont. Első tanult szakmám, a díszítőszobrászat volt, majd idővel szobafestésből és kőművességből is megszereztem a mesterlevelet. A díszítőszobrászat, festés, kőművesség egyformán fontos nekem.

Bíró Ferenc

+3630 283 0703


Reggelente én kezdek a fiúkkal. Festünk, szigetelünk. Olyan ez, mint a kőművesmunka, csak itt a kövek nem olyan nehezek…. Munkás családból származom. Kétkezi munkából élek, büszke vagyok arra, amit csinálok. Itthon és Európában is több helyen is dolgoztam, mindenütt elégedettek voltak a munkámmal. Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett”

Zsár Lajos, a “Parkettás”

+3630 356 1792

Gyerekkoromban rabul ejtett a fa illata, és mai napig elvarázsol. Minden fának más az illata. 
Diákéveim alatt, egy technika órán a fa csapolását tanultuk, és nagyon jól sikerült. Pályaválasztáskor “beixeltem” az első fás szakmát, amit találtam, a parkettást. 
Nem bántam meg. Azóta is örömömet lelem benne. 
Igényesen megmunkált fa padlón járni gyönyörűség.

Copyright © 2023 Lakásfelújítás Pesten. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes