Róbert       AuraColor    

  A lakásfelújítás mindíg
felméréssel
és

költségvetés készítéssel kezdődik. A költségvetés vázlat díjmentes.

Mi is azzal kezdjük.
Kezdhetjük?
Időpontgyeztetéssel kezdődik.
Egyeztessünk találkozót a helyszínre, s elmesélik mit szeretnének kialakítani, mire gondoltak eddig...
Méricskélek, rajzolgatok... Hát így kezdődik az ismerettségünk.
Első lépésként elkészítem a lakás számítógépes modelljét, rajtra a főbb méretekkel. Átküldöm emailben, kérem, hogy ellenőrizzék a főbb méreteket. Csak a méretellenőrzés után folytatom a munkát. (Előfordul, hogy nyílásokat, falakat felejtek ki. De a tulajdonos látja, azonnal észreveszi.)

A méretellenőrzés .pdf formátumban történik. Létezik egy 3 dimenziós .pdf formátum, Adobe fejlesztés.

Fontos tudnivaló: hogy tudjuk megnézni? 
Félreértésre ad okot, hogy a .pdf formátum nagyon régen használt és elterjedt formátum.
Ha egy átlagos PDF olvasóba olvassuk be a háromdimenziós formátumot, akkor csak egy sima fehér lapot látunk.  
Nyilvánvaló, hogy egy háromdimenziós kép sokkal nagyobb adatmennyiséget tartalmaz, mint egy kétdimenziós. Egy átlagos olvasó azt nem tudja kezelni. Talán a legegyszerűbb az, ha számítógépen Adobe Reader-rel olvassuk be az előzóleg letöltött PDF fájlt.  
Az Adobe readerben először még engedélyezni kell a 3D tartalmak megjelenítését. Azt felajánlja, vagy állandóra be kell állítsuk a beállításokban: +3d tartalmak engedélyezését.

Tehát, az Adobe Reader beállításaiban érdemes engedélyezni a 3D tartalmakat...

Üdvözöljük a lakásfelújítás, "LakásMegújítás" Lakásátépítés Budapesten weboldalán!

Ha lakásfelújításra készül Budapesten, ne keressen tovább. Szolgáltatásaink a legmagasabb színvonalon kínálnak minden olyan szolgáltatást, amire szüksége lehet az budapesti otthona megújításához.
Minket keressen, ha lakásfelújításra van szüksége Budapesten! 30 éves tapasztalattal segítünk megvalósítani álmai otthonát. Kérjen árajánlatot most! Készítsünk költségvetést.
A mi csapatunk Budapesten széles körű lakásfelújítási szolgáltatásokat nyújt. Számunkra fontos az egyedi igények figyelembevétele és az Ön elképzeléseinek pontos megvalósítása.

Szolgáltatásaink, Budapesten, Lakásfelújítás, lakásátépítés és lakáskorszerűsítés:  

Kérjen Árajánlatot Ma!

Kérjen Árajánlatot Ma! Ha lakásfelújításra van szüksége Budapesten, kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot! Szívesen segítünk terveiben és válaszolonk minden kérdésére. Forduljon hozzánm bizalommal! +3630 68 00 444
30 év tapasztalat Budapesten.

Lakásfelújítás Budapest – Egyedi Megoldások a Varázslatos Otthonokért
Miért Válassza Budapesti Lakás Megújítást, lakásfelújítást, lakásátépítést, lakásmodernizálást?  

Kérhet Személyre Szabott Ajánlatot, költségvetés vázlatot! 

Ha Ön is szeretné Budapest varázsát otthonába hozni, kérjen személyre szabott árajánlatot! Budapesti Lakás Megújítást - ahol az otthona története kezdetét veszi. Budapesti Referenciák és esettanulmányok. Project képtárak. Nézze meg korábbi Budapesti lakásfelújítási projektjeinket és tekintse meg az eredményeket. Esettanulmányaink részletesen bemutatják, hogyan alakítottuk át különböző budapesti otthonokat, és hogyan teremtettünk meg olyan megoldásokat, amelyek harmonizálnak a Budapest város egyedi karakterével. Budapesti Lakásfelújítás Költségei és Árajánlatkérése Mielőtt belekezdne, a lakásfelújításba Budapesten, fontos számára, hogy tisztában legyen a költségekkel. Budapest LakásMegújítás szakértőjeként készséggel segítek Önnek átlátni a költségvetést és személyre szabott ajánlatot készítenek a tervezett munkára. Kérjen ingyenes konzultációt még ma! Budapesti Lakás Megújítás, lakásfelújítás, kapcsolat: telefonszám, +3630 68 00 444 auracolor@hotmail.com

Nyitottak vagyunk minden kérdésére és együttműködési lehetőségre. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és szívesen megbeszéljük az Ön lakásfelújítási terveit. Budapesti lakásfelújítás, lakásátépítés, Lakás Megújítás - az otthonteremtés szakértői Budapest szívében.